Fødegangen tv2

Dag & nat – 2022 – Om TV 2

Dag & nat – 2022

‘Dag & nat’ er en rørende og højaktuel dramaserie om hverdagen på en dansk fødegang. Stedet er belastet af et voldsomt arbejdspres, der udfordrer de …

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Fødegangen 3. afsnit – Hele udsendelsen 19:30 | TV2 Fyn

Fødegangen 3. afsnit. Jordemoderen Line får et glædeligt gensyn med Maria Jørgensen, som endelig er gået i fødsels. Mens Pia Carina får en travl dag med to …

Et døgn på Fødegangen – Hvidovre Hospital

Hele udsendelsen 19:30 | TV2 Fyn

Rigspolitiet advarer i ny rapport om, at der kan komme flere konfrontationer mellem kriminelle bander på Fyn.Stor opgave til Assens Værft. Værftet har i en EU- …

Dom i grov voldtægtssag i Odense. En 24-årig mand blev dømt for en stribe af voldtægter og overgreb mod to ekskærester.Med dommen i dag er der håb om at de to ekskærester kan komme videre med deres liv. Det kan nemlig være svært at bryde ud og komme fri af den type usunde relationer. Det siger en psykolog i Odense. En 90 årig kvinde blev først på aftenen overrumplet og fastholdt at ukendte gerningmænd, der brød ind på hendes bopæl på Clausens Alle i DalumStuderende og fynske virksomheder fik i dag muligheden for at se hinanden an på messen E-days. Her har de studerende mulighed for at vise deres kunnen i arbejdet med energiteknologi.Rigspolitiet advarer i ny rapport om, at der kan komme flere konfrontationer mellem kriminelle bander på Fyn.Stor opgave til Assens Værft. Værftet har i en EU-licitation vundet opgaven emd at give Skoleskibet Danmark den helt store tur.Flere fængsler oplever at fængselsbetjente er alene på vagt. Personalet mener, at det går ud over de indsatte og forringer sikkerhedenFlere hundrede mennesker var mødt op på Flakhaven, for at få en autograf fra stjernespilleren, der tidligere har spillet i både OB og Middelfart. Han har netop vundet mesterskabet med sin hollandske klub Ajax, og er tilbage på Fyn for at holde lidt ferie inden EM går i gang i Polen og Ukraine i næste måned. Motion og sund mand mad er vigtigt – men i en time i eftermiddags blev alle de gode kostråd lagt på hylden til fordel for et gigantisk kagebord! Jordemoderen Line får et glædeligt gensyn med Maria Jørgensen, som endelig er gået i fødsels. Mens Pia Carina får en travl dag med to fødsler.

Sofie Gråbøl er blændende god i TV 2s vellykkede serie fra …

Et døgn på Fødegangen

8. feb. 2016 — Et døgn på Fødegangen. ​TV2 viser tirsdag aften indslag fra et døgn på Fødegangen på Hvidovre Hospital i programmet ”Holder Danmark i live”.

Status fra fødegangen – | TV2 ØST

Sofie Gråbøl er blændende god i TV 2s vellykkede serie fra fødegangen

29. maj 2022 — Sofie Gråbøl er blændende god i TV 2s vellykkede serie fra fødegangen. Sofie Gråbøl bærer flot TV 2s … Foto: Rolf Konow/TV 2. Søndag d.

Sofie Gråbøl bærer flot TV 2s vellykkede serie fra jordemoderafdelingen på et presset hospital. »Dag & nat« fornægter ikke livets alvor, men tager heller ikke håbet fra seerne.

Gang i fødegangen på trods af corona – TV2 ØST

Status fra fødegangen – | TV2 ØST

Pelle Burgwaldt Carlsson og Charlotte Henriksen blev søndag morgen forældre for første gang til en pige på 3760 gram og 55 centimeter lang.

Fødegangen under corona – | TV2 ØST

Facebook

KAOS på FØDEGANGEN – i samarbejde med TV2 sætter vi fokus på travlheden på de nordjyske fødegange. Har du/I haft ubehagelige oplevelser, oplevet…

TV2 Nord – KAOS på FØDEGANGEN – 9696 9696 – Facebook

30. jun. 2022 — TV2 Nord. Søparken 4 | 9440 Aabybro. Generelle henvendelser: tv2nord@tv2nord.dk. Pressemeddelelser og tip: redaktion@tv2nord.dk. Ring til:

Keywords: fødegangen tv2