Hvis du ser en krokodille tekst

Hvis du ser en krokodille…..

Hvis du ser en krokodille i dit badekar, skal du ikke være bange, for den er så rar, når du gi’r den en kop kaffe og en go’ cigar!

Hvis du ser en krokodille i dit badekar – Se teksten her

Tekst og melodi: Jørgen Sørensen. F. Dm. Bb C7. Hvis du ser en krokodille i dit badekar,. F. D7. Gm C7 skal du ikke blive bange, for den er så rar,.

Her kan du se sangteksten til melodien Hvis du ser en krokodille i dit badekar. Du finder også en video hvor melodien bliver spillet og sunget. Klik her.

Hvis du ser en krokodille | Sangglad

Hvis du ser en krokodille i dit badekar,. skal du ikke blive bange, for den er så rar,. hvis du gi’r den en kop kaffe og en go’ cigar. Hvis der sidder en …

Hvis du ser en krokodille – Fest ABC

Hvis du ser en krokodille

28. apr. 2020 — Hvis du ser en krokodille i dit badekar, skal du ikke blive bange, for den er så rar, hvis du gi ́r den en kop kaffe og en go ́ cigar. Hvis …

Hvis du ser en krokodille i dit badekar (Sangtekst) – Dagens.dk

Hvis du ser en krokodille i dit badekar (Sangtekst)

Her er teksten til Jørgen Sørensens sang, Hvis du ser en krokodille. … Hvis du ser en krokodille i dit badekar, skal du ikke blive bange, for den er så rar,

Hvis du ser en krokodille i dit badekar tekst af Jørgen Sørensen og melodi af Jørgen Sørensen. Her finder du sangtekst med melodi og video af sangen.

Hvis du ser en krokodille i dit badekar | Børnesang med fagter

Hvis du ser en krokodille i dit badekar – Sange for børn

Tekst & melodi: Jørgen Sørensen / Arr. Pernille Holm Kofod … Hvis du ser en krokodille i dit badekar, … Hvis der sidder en gorilla i dit cykelskur,.

Hvis du ser en krokodille i dit badekar – Sange for børn

Hvis du ser en krokodille i dit badekar, skal du ikke være bange for den er så rar, når du gi’r den en kop kaffe og en go cigar. Hvis der …

Hvis du ser en krokodille – Klaverleg

Lær at spille Hvis du ser en krokodille | Klaver & Guitar

Lær at spille Hvis du ser en krokodille på klaver eller guitar – Prøv 7 dage gratis! Noder – Tabs – Tekst og Akkorder – Spil Hvis du ser en krokodille i dag!

Keywords: hvis du ser en krokodille tekst